Jdi na obsah Jdi na menu

19.09.2011 - Sokol Bučovice

19. 9. 2011

 19.09.2011 - Vyškov - Purkyňova (1. kolo KP)

 

Sokol Bučovice - FC Kloboučky 1:7 (0:0)

Branky: Fučík Vladimír - Štrublík Ladislav 2, Handlíř Michal 2, Mlčoch Martin 2, Tichý Pavel

ŽK: 0 - Kachlík Marek

Rozhodčí: Rek Lubomír (7), Šišma Ondřej (7)

 

Delegát: Hoffman Petr

Diváků: 20

 

 

Dne 17.9.2011 bylo zahájeno první kolo KP-JM ve FUTSALE, kde se v 17.30 hod. ve sportovní hale ve Vyškově na ul. Purkyňové představil nováček soutěže SOKOL Bučovice, který hostil FC Kloboučky.

    Průběh utkání byl z obou stran opatrný, ale zkušenější hráči FC Kloboučky se začali prosazovat, ale z vyložených šancí I.poločasu po šancích Štrublíka a Tichého se vedení ještě nedočkali. První poločas skončil smírně 0:0 a tak se čekalo s čím dojdou mužstva do druhého poločasu. Ve 21 min. se mužstvo FC Kloboučky dočkalo a to úniku Handlíře po pravé straně došla nádherná přihrávka na nabíhajícího Tichého z levé strany, který příčnou prudkou střelou vstřelil vytouženou první branku. Po tomto se značně změnil průběh hry a převaha FC Kloboučky byla viditelná. K dalšímu přečíslení došlo ve 26 min. kdy unikl domácí obraně Tichý a „naservíroval“ překrásnou nahrávku na nabíhajícího Handlíře, který se nemýlil a vstřelil druhou branku hostů. Již ve 27 min. se vyznamenal brankář hostů Maryšler, který zneškodnil vyloženou brankovou příležitost domácích, kterou si připravil Petr Nevole. V další min. opět svou rychlostí překvapil obranu domácích Tichý, který po úniku po levé straně našel nabíhajícího Mlčocha, který nabídnutou šancí nepohrdl a vstřelil třetí branku hostů. Po této vstřelené brance nebylo pochyb, že si FC Kloboučky odvezou všechny body, jelikož domácí mužstvo, které hrálo v pěti hráčích nestačilo rychlostně na hostující hráče. Již ve 29 min. se stav znovu změnil, kdy Kachlík našel podél pravé čáry nabíhajícího Mlčocha, který po kličce prudkou střelou překonal domácího brankáře. Ve 31 min. překrásná souhra hostů, kdy získal míč Štrublík, který okamžitě na levé straně našel nabíhajícího Tichého a ten z první příčně na pravé straně našel nabíhajícího Handlíře, který vstřelil svou druhou branku. Stav 0:5 byl alarmující pro domácí, kteří se snažili vstřelit alespoň čestnou branku a to se jim také ve 31 min. podařilo, po tom co ztratil Konečný míč u levého rohu a následná nahrávka byla gólová a stav se změnil na 1:5. Znovu se měnilo skóre ve 33 min. kdy získal Štrublík ve středu hřiště míč a sám po pěkném úniku a následné střele z levé strany dal šestý gól hostů. Skóre uzavřel na konečných 1:7 znovu Štrublík, který obdržel pěknou přihrávku od Konečného ve 33 min.

     V závěru můžeme hodnotit utkání jako průměrné s větší chutí po vítězství hráčů hostujícího týmu a taktéž byla vidět větší zkušenost hráčů FC Kloboučky.

 

Sestava:

 

Maryšler Libor 

Konečný Libor, Handlíř Michal, Sečka Tomáš, Kachlík Marek

Štrublík Ladislav, Mlčoch Martin, Tichý Pavel, Vala Lukáš