Jdi na obsah Jdi na menu

14.04.2012 - Slovan Brno

15. 4. 2012

           14.04.2012 - Pohořelice (24. kolo KP)

 

Slovan Brno - FC Kloboučky 5:8 (2:0)

Branky: Michal Polák 2, David Weiss, Sládek Filip, Mičko Jakub - Štrublík Ladislav 3, Mlčoch Martin 3, Konečný Libor, Handlíř Michal

ŽK: Sládek Filip - 0

Rozhodčí: Roher Libor (?), Otradovský Luboš (?)

Delegát: Blažek Marek

Diváků: 5

 

Pohořelická hala a soupeř, který nám chtěl vrátit podzimní porážku. V sobotním dopoledni nebezpečná kombinace, která se nám postavila jako překážka ke třem bodům do tabulky KP. Zvládneme ji překonat?

Úvodní šance v prvním poločasu patřili domácímu Slovanu, Tichý nahrál přímo na nohu útočícího hráče, jeho zakončení končí mimo. I další šanci domácích má na svědomí Pavel Tichý, jeho nepřesná nahrávka posílá domácí hráče do přečíslení dva na jednoho, nahrávka na volného hráče, Maryšler vybehnutím zneškodňuje. Z následného protiútoku Štrublík zakončuje vedle. Závar v našem pokutovém území, míč směřující do brány vykopává na brankové čáře Konečný. Koval se dostal ke skákajícímu míči, zakončuje z voleje, nad. Štrublík, Handlíř, Tichý a je zde první naše střela na bránu, bohužel postrádala razanci. Slovan zakončuje z úhlu, boční síť. Laďa vykličkoval obránce, střela z boku, golman vyráží. Nyní hosté, střela postrádala přesnost. Handlíř, zakončuje pouze do golmana, z následného protiútoku domácí zakončují do tyče. Standa Koval, zakončení z úhlu, ale ani on golmana nenachytal. Možnost Slovanu, včasným vyběhnutím překazil Maryšler. Znovu Slovan, střela rozvlnila pouze boční síť. Čas 13:28 nepokrytý hráč brněnských, klička našemu golmanovi - 0:1. Pavel Tichý z dálky, jeho slabší střelu brankář vyráží nohou. 16:20 krásná nahrávka na nabíhajícího útočníka, který se nemýlil - 0:2. Štrublík, Tichý, golman ránu vyráží. Příležitost domácího Slovanu, po zbavení se našeho obránce se ocitá útočník Brna sám před našim brankářem, ke smůle domácích jej nepropálil. Střelu Ladě Štrublíka nechtěně vyráží nabíhající Standa Koval. Pokus domácích, vedle. V samotném závěru slibná pozice pro Konečného, jeho zakončení míří nad. Poločas, střely na bránu Kloboučky 7 - 7 Slovan, střely mimo Kloboučky 3-5 Slovan.

Začátek druhého poločasu patřil taktéž domácím, kteří třikrát v nadějných pozicích mířili mimo. My jsme se uvedli několika nahrávkami před bránu soupeře, k naší smůle se k nim nedostal žádný z nabíhajících hráčů. Domácí zakončují téměř z brankové čáry, našeho brankáře nenachytali. Od cca 22. minuty hrajeme Power Play, střídáme hru bez brankáře a s ním. 22:41 domící kopou přímý kop, ránu vytěsnuje Maryšler nad břevno, roh, tečovaný nástřel na zadní tyč končí v naší bráně - 0:3. Opět domácí, střela končí mimo. Koval, jeho střela doprostřed, brankář vyráží. Laďa a jeho dalekonosný pokus, brankář si připisuje další úspěšný zákrok. Opět Laďa, z dálky nemíří přesně. 27. min. parádní střela Štrublíka končí v šibenici, paráda - 1:3. Opět neukojený Štrublík, jeho rána postrádala přesnost. Pavel Tichý v roli brankáře si připisuje zákrok. Slovan v dobré pozici, vedle. Tichý, jeho střelu golman vyráží. Další naše příležitost, Mlčoch na centrovaný míč před bránou nedosáhl. 28:25 Štrublík, střela z dálky po které se konečně rozvlnila ta správná síť - 2:3. Tichý, nástřel na zadní tyč, Konečný nedosáhl. Nyní opět náš kapitán, který se dostal k odraženému míči, golman domácí zachránil. 30:16 Mlčoch doslova protlačí míč, který "pochoduje" po brankové čáře, sudí jsou toho názoru, že ji dokonce překročil a tak je srovnáno - 3:3. Časomíra 30:32, z vyrovnání se dlouho neradujeme, střela z dálky končí u tyče naší branky - 3:4. Stále ta samá minuta, konkrétně 30:52, trio Tichý, Handlíř, Konečný, gól, jak jednoduché opět srovnáno- 4:4. Pokus Ladika, brankář úspěšný. Tichého další nástřel, ale Martin Mlčoch si pro dnešní zápas vzal extra krátké nohy. 32:43 Štrublík přihrává na Mlčocha, který placírkou ze vzduchu míří přesně - 5:4. 34. min. soupeř jde do Power Play. Rána domácíh z úhlu, Maryšler vyráží. Odpovídá Pavel Tichý, jeho zakončení jde nad. 36:55 nástřel na naši zadní tyč sráží útočící hráč do sítě, je opět vyrovnáno - 5:5. Standa Koval, rozvlnil pouze boční síť. Laďa Štrublík, krásná střela, bohužel zazvonila jen tyč domácí brány. Další možnost Kovala, brankář vyráží. 39:01 - Laďa Štrublík si s těmi šibenicemi nedá pokoj, další krásná rána vyšperkovaná i o pomoc břevna a my vedeme - 6:5. Ihdne po rozehrávce v čase 39:16 Martin Mlčoch vystihne přihrávku a v pádu zakončuje do prázdné brány - 7:5. Slovan dvakrát zahrozí, ale netrefí bránu, zato Michal Handlíř v 39:54 střelou k tyči zakončuje dnešní gólový účet - 8:5.

Vydřené vítězství, nicméně přiznejme si to, po dnešním výkonu z prvního poločasu jsme si výhru nezasloužili. Opět nás zachránila naše silná zbraň - Power Play. 

  

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Slovan 14:21 Kloboučky

Střely mimo - Slovan 12:11 Kloboučky

 

Jak to viděl soupeř:

 Komentář soupeře není k dispozici.

  zdroj: ????

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor 

Handlíř Michal, Koval Stanislav, Konečný Libor (C)

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Mlčoch Martin