Jdi na obsah Jdi na menu

12.02.2012 - Bosonohy Brno

         12.02.2012 - Bohunice (17. kolo KP)

 

Bosonohy Brno - FC Kloboučky 7:6 (2:3)

Branky: Sojka Miroslav 2, Havlík Ondřej 2, Břežný Daniel, Brabec Miloslav, Havlík Roman - Štrublík Ladislav 3, Tichý Pavel, Koudelka Petr, Konečný Libor

ŽK: Brabec Miloslav, Koplík Martin - Konečný Libor

Rozhodčí: Štipčák Martin (7), Gasnárek Michal (8)

Delegát: Zezulka Tomáš

Diváků: 15

 

 

V dalším kole KP se A-tým představil opět v roli hosta, tentokráte zajížděl na palubovku haly v Bohunicích kde sehrál utkání proti celku Bosonoh. Tento bývalý divizní tým tvořený vesměs fotbalisty a to i zkušenými borci jako je bývalý hráč 1. FC Brna Patrik Holomek, nebo Daniel Břežný, který hrál ligu v Drnovicích a v Brně, představoval velmi nepříjemného soupeře na cestě za body do tabulky KP.

Ihned po úvodním hvizdu rozhodčích se prokličkoval Laďa Štrublík, ale jeho zakončení těsně minulo branku domácích. Další akci mají na svědomí domácí, útočící hráč sice našemu golmanovi udělal kličku, ale zakončení z úhlu nebylo přesné. Znovu se připomíná Štrublík, střela přes obránce míří k tyči, ale Patrik Holomek (netradičně v roli brankáře), nohou vyrazil. Znovu Kloboučky, po přiklepnutí Štrublíka pálí Tichý, golman pozorný. A opět Kloboučky, tentokráte Koudelka, jeho rána končí mimo. Jsme aktivnější, vytváříme si slibné šance, jen je proměnit v branky. Jsou to však domácí, kteří vsítí první gól. Po evidentním faulu na Handlíře v našem pokutovém území se nepíská, odražený míč se dostává k útočníkovi domácích, ten s pomocí teče trefuje mezi nohy brankáře Maryšlera - 0:1. O korekci skóre se snaží Štrublík, opět však jeho střela míjí cíl. Další slibnou šanci mají Bosonohy, náš golman vše vyřešil včasným vyběhnutím. U míče Sečka, jeho střela z dálky je tečována, kopeme roh, krásně sehráno, Koudelka uklízí míč do sítě - 1:1. Záhy mohli být domácí opět ve vedení, Štrublík ztrácí míč, přichází nahrávka pod sebe na neobsazeného útočícího hráče, ten však nedokázal přesně zakončit a těsně minul naši branku. Přichází nádherná kolmice Tichého na Kachlíka, ten je sám před golmanem, ale zakočil přímo do něj. Jeden pozdrav vysílá i Sečka, směřuje však doprostřed brány. Možnost standardky pro domácí, střelu blokuje dobře postavená zeď. Opět Tichý a jeho krásná kolmá přihrávka tentokráte na Konečného, který po kličce zakončil a míč končí v síti - 2:1. Tichý se před naší svatyní snaží ekvilibristicky uhrát míč což se mu nepovede, následná střela domácích postrádá přesnost. Do zakončení se opět dostávají Bosonohy, útočící hráč se otáčí kolem Tomáše Sečky, postupuje na bránu, náš brankář sice první šanci vyběhnutím zmařil, avšak nedaří se uklidit míč, který poskakuje jak horký brambor až se jej nakonec podaří domácím hráčům dostat do sítě - 2:2. Zakládáme další akci ke strhnutí vedení na naši stranu, Koudelka, zpátky na Maryšlera, příhra na Štrublíka, tomu se otevřel prostor a od naší brány nabírá rychlost, střela bodlem daleko za vápnem a ta končí v brance - 3:2. Špatná rozehra autu domácích hráčů, míč vystihne Ondra Nový, dává Laďovi, ten z naší půlky mine bránu. Máme další možnost, secvičená akce, ale Koudyho puma končí mimo branku. Domácí kopou druhý přímý kop, tentokráte z výhodnější pozice, očekávanou přímou střelu likviduje brankář Maryšler. Přestávka.

Druhý poločas otevřel náš výhoz na Laďe Štrublíka, který patičkou vysílá nabíhajícího Koudyho, jenž má možnost zakončit, jeho pokus končí mimo. Opět my, krásná kombinace dua Štrublík-Tichý a prvně jmenovaný si připisuje branku - 4:2. Neuplynula ani půlminutka a radujeme se znovu, Tichý vybojoval míč, dává Koudymu, ten vrací Pavlovi, zakončení, gól - 5:2, výborně borci. Stále nemáme dost, Laďovu střelu vyráží brankář. Opět naše možnost Tichého přihrávka na Kachlíka prolétla pokutovým územím a narazila na stojnou nohu překvapeného golmana, k odraženému míči se dostává Nový, jeho střela mířící do brány je zblokována téměř na čáře hráčem domácích. Stále jsme to my, kdo dobývá branku, nicméně přichází špatná nahrávka Pavla Tichého, brejk Bosonoh a po přihrávce na neobsazeného hráče už není problém připsat další gol domácímu družstvu - 5:3. Bosonohy se vrací do sedla, zasekávačka, otočka, střela naštěstí mířící doprostřed branky, kde ji vyráží Maryšler. Přichází výhoz který sebere domácí obrana, přihrávka na útočícího hráče, střela a rozvlněná síť - 5:4. Než si stačíme uvědomit co se to děje, je tady další zářez, nahrávka ze středu na opět neobsazeného hráče, který míč tečuje a dopravuje do sítě - 5:5. Získáváme možnost přímého kopu, zahrává Laďa Štrublík, jeho pověstná levačka a střela napíná síť, opět vedeme - 6:5. Prakticky ihned můžeme vedení navýšit, domácí v náznaku Power Play rozehrají špatně aut, míče se zmocní Pavel Tichý a místo nahrávky volnému Štrublíkovi volí střelu z poloviny hřiště, nepřesně. Míč mají v držení domácí, po střele nás zachraňuje tyč, odraženého míče se sice zmocníme, ale záhy o něj přicházíme a dovolujeme osamocenému hráči Bosonoh lehce skorovat - 6:6. Opět se připomínají domácí, střelu k tyči vytěsnil náš brankář. Zase nabuzení domácí, střelu likviduje včasným vyběhnutím Maryšler. Bohužel jsme nedbali těchto varování a soupeř nás svoji typickou akcí potrestal, příhrávka na "hrušku" lehká příhra z první na nabíhajícího hráče, gol - 6:7. Domácí díky své agresivní hře vyprodukovali 6-tý faul a možnost srovnání skóre. Zahrává Laďa, ale 10-ti metrový kop v branku nepřetavil. S další akcí se dostavují domácí, zakončení k tyči je vyraženo brankářem na roh, stejně tak jako následná střela z dálky. 36. min, jdeme do PowerPlay. Vypracujeme si první přesilovkové zakončení, ale slabá střela Konečného neměla šanci na úspěch. Jsme bez míče, povoláváme opět do brány golmana, který se rozhodně nenudí a musí zasáhnout po opětovné typické akci soupeře. Hrajeme znovu PowerPlay, opět střela Libora Konečného, ale bez razance. Bosonohy odpovídají obratem, ale Tichého v bráně podržela tyč. Na závěr Power Play přicházejí střely Štrublíka a Tichého, bez gólového efektu.

Je konec, nadějně rozehraný zápas se ze stavu 5:2 otočil na 6:7, nechápeme, nerozumíme, škrábeme se na hlavě, někteří křičí tak, že je slyší snad i obyvatelé Modřic a zvěř na polích kolem Brna utíká zpátky do lesa... Předvedli jsme dva různé poločasy, v prvním jsme si vypracovali daleko více šancí než soupeř, byli jsme aktivnější a zaslouženě jej vyhráli 3:2. Po výborném vstupu do druhého poločasu jsme se nechali unést vedením 5:2, jenže tohle je futsal a každé polevení v koncentraci je potrestáno. My jsme byli potrestáni hned 5 krát... Nedá se nic dělat, hoďme tento nezdar za hlavu a hurá na Tornádo.

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Bosonohy 18:16 Kloboučky

Střely mimo - Bosonohy 19:11 Kloboučky

 

Jak to viděl soupeř:

Bohužel se nepodařilo získat komentář soupeře.

 zdroj: ?????

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor 

Konečný Libor, Handlíř Michal, Koudelka Petr, Kachlík Marek, Sečka Tomáš

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Nový Ondřej