Jdi na obsah Jdi na menu

10.03.2012 - SK Líšeň Brno "B"

 10.03.2012 - Křenovice (20. kolo KP)

 

FC Kloboučky - SK Líšeň Brno "B" 6:4 (4:1)

Branky: Tichý Pavel 3, Koudelka Petr, Koval Stanislav, Mlčoch Martin - Procházka Petr 3, Červinka Martin

ŽK: Handlíř Michal - Šťastný Michal

Rozhodčí: Arvai Tomáš (7), Havíř Milan (8)

Delegát: Zezulka Tomáš

Diváků: 20

 


V domácí hale v Křenovicích jsme přivítali další "domácí" tým rezervu druholigové Líšně, která bojuje o záchranu v KP a nastoupila ve velmi silné sestavě.

V úvodu prvního poločasu se nedělo nic zajímavého, oba týmy jakoby čekaly na chybu soupeře a tak první zajímavý moment přišel až v 5. minutě a hned byl gólový. Handlíř skvěle přečetl hru, vystihl přihrávku, kterou následně směřoval na Koudelku, který krásným bodlem otevřel skóre - 1:0. Další střelu vyprodukoval Ondra Nový, ale rána mířila doprostřed. I hosté se uvedli možností, ale zakončení bylo z velkého úhlu a náš brankář se nenechal překvapit. Další možnost hostů již byla z kategorie gólových, nás zachránila branková konstrukce, zakončení skončilo na břevně. 8. min. Štrublík se u vlastní branky elegantně zbavil dotírajícího hráče, vyváží míč přes celé hřiště, nahrávka na nepokratého Kovala - 2:0. Vypracováváme si několik dalších možností, Nový z dálky, mimo. Štrublík, z dálky do náruče golmanovi. Handlíř, opět střela vedle. Po Štrublíkově narážečce zakončuje v tísni Tichý, znovu mimo. Handlíř předkládá možnost Tichému, ten v pádu nezakončil ideálně. Po vymotání naší obrany se ocitá útočící hráč sám před naším brankářem a opět zvoní břevno naše klece. Máme roh, zakončuje Ondra Nový, vedle. 15. min. Náš protiútok, Standa Koval krásně přihrál Martinu Mlčochovi, který míč dopravil do sítě - 3:0. Stále běží 15. min. krásně sehraný aut trojice Handlíř, Štrublík, Tichý, který dělovkou vyvraždil všechny pavouky v brance hostů, radost pohledět - 4:0. 16. mim. Líšeň snižuje, aut, nahrávka vzduchem na nepokrytého hráče, golman Maryšler sice zasáhne, ale útočící hráč důrazem balon dopraví do sítě - 4:1. Blíží se poločas, nejprve střela hostů z dálky mine naši bránu, následně Štrublíkovu střelu vyrazí brankář na roh. Jako poslední si berou slovo hosté, dalekonosná střela protáhla našeho brankáře. Poločasový stav 4:1, střely na bránu Kloboučky 5 - 5 Líšeň, mimo bránu Kloboučky 6 - 4 Líšeň.

Do druhého poločasu vstupujeme se solidním náskokem avšak jsou to hosté, kteří jako první ohrozí branku, nebezpečná střela skončila těsně mimo. Koval, přihrává na Konečného, jeho zakončení z úhlu mimo. Další možnost líšeňských, osamocený útočník se zjevil před naším brankářem, ten však vyráží na roh. Hosté mají šanci z rohu, jejich zakončení těsně míjí naši svatyni. V této části hry jsou, na šance, aktivnější hosté, další prudká rána z dálky zaměstnala golmana Maryšlera. 27. min. dost bylo šancí soupeře, Tichý se probil před bránu hostů a střelou mezi nohy zvyšuje 5:1. Opět hosté, jejich střelu kryje náš brankář. Šanci má i Kachlík, jeho slabá střela jen polechtala golmana. 28. min. naše špatná přihrávka posílá hosty do protiútoku tři na jednoho - 5:2. 29. min. z rohu hřiště přihrávka na nepokrytého hráče, který zakončuje mezi nohy našeho golmana - 5:3. Tichý zkouší zakončit hlavičkou, ta však neměla dostatečnou razanci. Laďa Štrublík se ocitá v pozici jeden na jednoho, volí obstřel hráče, těsně mimo. Ondrova krásná střela, nenašla správný cíl. Velká možnost hráčů Líšně, osamocený hráč sám před naším brankářem, tak dlouho váhal, až nakonec jeho střela skončila mimo. Tichý, jeho prudká střela doprostřed. Hosté se nenechají zahanbit, střela končí v boční síti. 100 % šanci měl Handlíř po Štrublíkově nahrávce zakončoval osamocený u zadní tyče, golman však vytáhl skvělý zákrok. 34. min. Líšeň jde do Power Play ze které vytěžili pěknou střelu, ale dnesk máme dva golmany, jednoho na palubovce a druhého v podobě brankové konstrukce, opět břevno. Následně přichází ještě jedno zakončení, nad. 37. min. Pavel Tichý vybojuje míč, a umístěnou prudkou střelou k tyči zvyšuje - 6:3. Přichází střela hostů, likviduje Maryšler. 40. min. kosmetická úprava skóre po ztrátě míče - 6:4.

Důležité vítězství, krásné branky, výborný výkon, tři body do tabulky a jsme zpět na 4. místě KP. Nejdůležitější zápas máme stále před sebou - 24.03. v Pohořelicích s Kuřimí.    

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 12:13 Líšeň

Střely mimo - Kloboučky 12:13 Líšeň

 

Jak to viděl soupeř:

 

12.03.2012 [Dafi]
Úvod zápasu s Kloboučky nám vůbec nevyšel a soupeř toho dokonale využil. Hned první dvě šance znamenaly vedení 2:0. Bohužel, naše šance (Maďarovi) skončili na břevně, a tak přišli další dvě chyby, které soupeř s přehledem trestal a na světelné tabuli svítilo skóre 4:0. Následně se prosadil důrazem Dada a my v poločase prohrávali 4:1. Do druhého poločasu jsme vletěli jako vítr, ale ta koncovka je opravdu tragická. Kdyby bylo po 5 min. druhého poločasu vyrovnáno, tak se nikdo nemohl divit, ale místo toho z ojedinělého útoku opět inkasovali (5:1). Následně vyšla dvakrát spolupráce Michala se zakončujícím Maďarem, které přineslo snížení na 5:3. Po time-outu jsme se rozhodli hrát power-play, ve které Segal nastřelil břevno a několikrát jsme v nadějné situaci nepřesně zakončili, jenže soupeř další chaos v rozehrávce využil k pojistce na 6:3. Červova korekce na 6:4 poslední minutě už byla jen labutí píseň.

 

 zdroj: www.sklisen.cz

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor 

Handlíř Michal, Koval Stanislav, Kachlík Marek, Koudelka Petr, Konečný Libor (C)

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Nový Ondřej, Mlčoch Martin