Jdi na obsah Jdi na menu

05.11.2011 - SK Líšeň Brno "B"

6. 11. 2011

    05.11.2011 - Křenovice (7. kolo KP)

 

SK Líšeň Brno "B" - FC Kloboučky 2:4 (1:0)

Branky: Linger David, Král Michal - Tichý Pavel 3, Štrublík Ladislav

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Komzák Martin (8), Štola Lubomír (8)

Delegát: Kratochvíl Stanislav

Diváků: 20

 

 V 7. kole KP jsme se představili jako host v domácí hale v Křenovicích. Tuto halu využívá ke svým domácím zápasům nejen druholigová SK Líšeň, ale i její rezerva se kterou jsme v sobotním podvečeru bojovali o další body do tabulky KP. Při pohledu na tabulku, kde se béčko Líšně krčí u dna tabulky se ziskem jednoho bodu, nebylo pochyb o favoritu dnešního utkání. Samozřejmě, papírové předpoklady jsou jedna věc a skutečnost druhá. K zápasu totiž líšeňští postavili zatím nejsilnější sestavu, kterou v dosavadních kolech krajského přeboru měli, 10 hráčů včetně několika členů širšího kádru A-týmu. Dal se očekávat těžký boj, což průběh utkání jen potvrdil.

V úvodu prvního poločasu ukázal soupeř svoje kvality a dvakrát nám pomohla branková konstrukce, když zastavila střely domácích. Tento nástup domácích nás naprosto opařil a v našich řadách zavládl chaos, který vyústil k vedoucímu gólu domácích, kteří proměnili nacvičený signál z rohu - 0:1. Naše šance ke gólu nevedli, velmi slibnou střelu Štrublíka do levého horního rohu gólman Líšně vytáhl na roh. Skóre se dále neměnilo a do šaten se odcházelo za nepříznivého stavu pro Kloboučky.

Po bouři v kabině od trenéra Tichého nastoupil do druhého poločasu úplně jiný tým. Začalo se hrát disciplinovaně a obraz hry byl úplně jiný než v první dějství. Hned v první minutě jsme srovnali na 1:1 a díky dalším gólům jsme vývoj hry otočili brzy na 3:1. Poté se hrál velmi vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách a brankáři se rozhodně nenudili. Po další naší brance na 4:1 se zdál zápas rozhodnutý, ale hráči Líšňě se s tímto stavem rozhodně nechtěli smířit. Začali ještě více napadat na naší polovině a výsledkem byl gól na 4:2 několik minut před koncem. V samotném závěru Líšeň sáhla k Power Play, kterou jsme ubránili a po konečné hvizdu rozhodčích jsme se radovali z důležitého vítězství.

 

Jak to viděl soupeř:

 

07.11.2011 [Dafi]
Dnes jsme konečně chtěli prolomit smůlu a naplno bodovat a první poločas s Kloboučky vypadal více než nadějně. Hned v úvodu jsme 2x nastřeli tyč a měli i slibné náznaky přečíslení. Jenže to vždy skončilo na nepřesné finální přihrávce. První branka přišla po rohu, když se prosadil Dada, a tak jsme vyhráli první poločas. Jenže vstup do druhého poločasu byl více než tragický a hned po minutě bylo vyrovnáno (1:1). Následně se naše hra totálně rozpadla a po dvou chybách posil z A-týmu (Franta a Segal) bylo skóre 1:3. Ani time-out nepřinesl zlepšení, pokračoval chaos ve hře, což dokumentovalo střídaní a několik sekund hry ve třech hráčích v poli. Náš rozklad byl korunován i brankou soupeře na 1:4. Kosmetickou úpravu skóre zařídil Michal a power-play v poslední minutě už branku nepřinesla.

 

zdroj: www.sklisen.cz

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor 

Konečný Libor, Handlíř Michal, Koval Stanislav

Štrublík Ladislav, Mlčoch Martin, Tichý Pavel, Vala Lukáš