Jdi na obsah Jdi na menu

01.10. 2011 - Amor Vyškov

2. 10. 2011

 01.10.2011 - Vyškov - Purkyňova (3. kolo KP)

 

Amor Vyškov - FC Kloboučky 6:4 (2:3)

Branky: Vymazal Radek 2, Bačovský Ondřej 2, Kremlička Jaroslav, Galia Tomáš - Štrublík Ladislav 3, Tichý Pavel

ŽK: Galia Tomáš - Tichý Pavel, Štrublík Ladislav, Konečný Libor, Handlíř Michal

Rozhodčí: Skřítecký Aleš (8), Štipčák Martin (8)

 

Delegát: Rohánek Zdeněk

Diváků: 55

 

BEZ KOMENTÁŘE

 

Jak to viděl soupeř: 

 

     Před prvním, z celkového počtu šesti, derby nás postihla rozsáhlá marodka. Naše sestava se sypala jako domeček z karet. Postupně z ní mizela jména, která měla podpořit naše dosavadní výsledky. Pro nemoc byl mimo Michal Slavíček, Milan Ševčík a Patrik Janovský. Nejistý byl start Martina Petlacha. Čtyři hráči, kteří by určitě nastoupili. To je polovina týmu. Nakonec z výše jmenovaných zasáhl do hry pouze Martin Petlach. Premiéru se naopak odbyl Tomáš Kummer.

     I přestože představy o sestavě byly trochu jiné, začali jsme velice odhodlaně.  Hned po devíti vteřinách se ocitl sám před brankářem Petli, ale z úhlu ho neprostřelil. Naše hra byla velice odvážná a měli jsme územní převahu, Jenomže Kloboučky dobře bránily a šance z kategorie stoprocentních nepřicházely. V 6 minutě mohlo udeřit na naší straně, když osamocený hráč soupeře z úhlu minul naší svatyni. Na počátku sedmé minuty se Bača uvolnil na šestce a jen těsně minul branku. Na konci téže minuty se již skóre měnilo. Galis vybojoval míč, nahrál ho Bačovi a ten ho z první uklidil do odkryté brány. První potlesk byl zde. Jenomže za 26 vteřin bylo srovnáno. Robin neudržel střelu Štrublíka. O 27 vteřin později čaruje Kudrnáč. Rozehrál roh tak, že poslal dva osamocené hráče na Robina a my tečeme 1:2. Chvíli se z šoku vzpamatováváme. Postupně se vracíme k ofenzívní hře. V 10 minutě se skvěle uvolňuje Bača, ale jeho střela je zblokovaná. V 11 minutě již skoro zvedáme ruce, když Beby vyzve ke skórování Galise, ale ten sám před brankářem zklamal. Ve 12 minutě přichází střela ze střední vzdálenosti a hosté jdou do vedení 1:3. Opět přichází krátký útlum. Kloboučky jsou v naprosté pohodě a my přemýšlíme co a jak. V 15 minutě lehce tečuje míč Kudrnáč a brankář Maryšler se štěstím vyráží. Na počátku 16 minuty může být hůře.  Robin předvádí nejistý zákrok, ale míč naštěstí v brance nekončí.  O chvíli později vyváží míč Kudrnáč a servíruje ho před prázdnou branku Paskvimu, který přestřelil. Hraje se hodně zajímavý a nadprůměrný zápas, co se kraje týče. V 19 minutě dochází k vyšachování naší obrany a nepřesné koncovce hostů. V čase 19:15 min. se poprvé prosazuje Kudrnáč, ale nedává. O 18 vteřin později téměř ze stejné situace, sám před brankářem po rychlé kombinaci, koriguje na 2:3.V čase 19:45 min. se Petli zbavuje obránce, ale střela je v cestě do sítě zblokována. Je půle a my prohráváme 2:3. Asi padesát diváků musí být s hrou obou mužstev spokojeno.

     Druhou část zahajujeme v kvapíkovém tempu. Soupeře tlačíme na jeho polovinu a za 59 vteřin je srovnáno. Po nádherné kombinace srovnává Galis, po skvostném přiklepnutí Bebyho. O 19 vteřin později můžeme jít do vedení po signálu z rohu, ale Galis trefuje tyč.  Jsme hodně aktivní a tlačíme se do koncovky. Chceme rozhodnout. Na počátku 25 min. trefuje Kremla tyč. Ta zní již podruhé v dnešním duelu. Ve 28 minutě nachází skvěle Bača na zadní Bebyho, ale jeho střela minula branku. V téže minutě však jdeme do vedení. Kudrnáč vybojoval míč a sám před brankářem nezaváhal. Vedeme 4:3, naše duše jásá. Ve 32 minutě může být srovnáno. Štrublík vykličkoval naše obránce, ale nevšiml si úplně volného Tichého a místo přihrávky vystřelil, ale jeho střela byla zblokována. O 7 vteřin později Kummis podržel na hrušce míč, přiťukl ho Kremlovi a ten se mazácky trefil k tyči. Vedeme 5:3 a do konce zbývá necelých osm minut. Ve 34 minutě můžeme zvýšit, když se na šestce prosadil Bača, ale brankář hostů střelu vyrazil. Hosté neskládají zbraně a snaží se zvýšit obrátky. V čase 33:32 se řítí do brejku, který likviduje Robin. O 11 vteřin později neproměňuje sólo Petli. Úžasné tempo! V čase 34:30 min. se na šestce prosazuje Štrublík a střelou k tyči dramatizuje zápas. V čase 37:35 minut likviduje těžkou střelu Robin. O chvíli později se prosazuje Galis a jeho střela z osmi metrů jen těsně minula branku. V čase 37:56 min. si bereme time out. V čase 38:16 min. již zvedáme ruky, ale na brankové čáře zasahuje hráč hostí po střele Petliho. V čase 38:25 min. zahráváme roh a Bača se levačkou trefuje k tyči, po lehké teči. Vedeme 6:4 a výsledek hlídáme až do závěrečného hvizdu. Po těžkostech se skládáním sestavy, špatném vývoji zápasu, získáváme tři body, ale ztrácíme Bebyho, který se zranil. 

 

zdroj: www.amorvyskov.webpark.cz

 



Sestava:

 

Maryšler Libor 

Konečný Libor, Handlíř Michal, Sečka Tomáš, Kachlík Marek

Štrublík Ladislav, Mlčoch Martin, Tichý Pavel, Vala Lukáš